Trustpilot
Business Travel

 

Kwaliteit, perfectie, service en discretie zijn de sleutelwoorden die DGK-Business Travel tot een begrip in het V.I.P.- en directievervoer hebben gemaakt. De wagen, chauffeur en de route worden tot in detail voorbereid of eventueel naar uw eigen specifieke eisen en wensen uitgevoerd.

Onze medewerkers van het V.I.P.- en directievervoer zijn allen CCV gecertificeerd, zij hebben minimaal de rijkserkende opleiding CCV D1 gevolgd en zijn geëxamineerd door het CCV in alle facetten van dit speciale vervoer.

Luxe zakelijk vervoer

De wagens van het DGK Business Travel wagenpark zijn zeer luxueus uitgevoerd en uitermate geschikt voor zakelijk vervoer.  Zodat uw gasten of medewerkers zich tijdens de reis kunnen ontspannen of online nog wat werkzaamheden kunnen afronden.

Alle wagens van De Gouden Koets zijn uitgerust met de laatste ontwikkelingen op veiligheidsgebied. Ons wagenpark is altijd van een recent bouwjaar en verkeren in optimale staat van onderhoud en zijn altijd schade, reclame en rookvrij!

V.I.P. of directievervoer: comfort staat voorop

Als directie van een grote onderneming of multinational, maar ook als afgevaardigde van een ambassade of ministerie, bent u kwetsbaar. Daar zijn wij ons terdege van bewust. Het is dan ook onze mening dat V.I.P.-en directievervoer meer vereist dan de ervaring van een doorsnee chauffeur. DGK chauffeurs hebben allemaal diverse aanvullende rijvaardigheidsopleidingen(SRO) genoten en beheersen bijvoorbeeld “het nieuwe rijden” tot in de puntjes. Indien u het directievervoer of ander zakelijk vervoer aan één van onze DGK chauffeurs overlaat heeft u het gevoel over een privé-chauffeur te beschikken.

Roadshow service

Ook zullen er dagen zijn dat u misschien niet zelf achter het stuur wilt plaatsnemen. U wilt de reistijd misschien gebruiken om te ontspannen, een belangrijke afspraak voor te bereiden of om telefonisch uw zaken af te handelen. Misschien bent u gewoon te vermoeid en wilt u geen risico’s nemen. Wat de reden ook is, in alle gevallen kunt u uw wensen en voorkeuren aan ons kenbaar maken. Wij zorgen op een zakelijke manier voor comfortabel, veilig en zorgeloos vervoer.

Onze exclusieve roadshow service is een aanrader als u een dag vol met afspraken heeft staan op meerdere locaties, dan is het handig om het vervoer door één van onze chauffeurs te laten uitvoeren. U kunt zich dan concentreren op uw drukke schema of een rust moment pakken tussen uw afspraken. Wat de bestemming ook is, onze ervaren DGK chauffeurs weten de weg feilloos te vinden.

Dit is wat wij bedoelen met vorstelijk personenvervoer.

 

Boek onze vorstelijke service

Reserveren