Trustpilot
Airport Services

 

DGK Airport Services heeft zich de afgelopen jaren sterk gespecialiseerd in vliegveld transfers. Voor de regio Haaglanden, Rijnmond, Delfland en het Westland. Wij zijn zowel uw taxi naar de luchthaven, als taxi vanaf de luchthaven. Niet alleen binnen Nederland maar ook elders in Europa staan wij voor u klaar.

Wanneer u plannen heeft voor een vakantie, zakenreis of familiebezoek, komt daar vaak veel bij kijken. Het is goed te weten dat DGK Airport Services al meer dan 40 jaar ervaring heeft als vervoerder. U kunt zich dus comfortabel en met zorgeloos vertrouwen laten vervoeren naar het vliegveld of naar huis.

Bij ons heeft u uw taxi exclusief alleen voor uw eigen reisgezelschap. Geen gecombineerde ritten met onbekende andere klanten. Wij brengen u rechtstreeks naar de luchthaven zonder andere ongewilde tussenadressen. Uw onbezorgde reis begint pas goed in een taxi van De Gouden Koets.

 

Vervoer naar vliegveld- en ván vliegveld

Behalve uw taxi naar het vliegveld kunnen wij ook de ophaalrit verzorgen. Geeft u NAAM PASSAGIERMOBIELE NUMMER, VLUCHTNUMMER, AANKOMSTDATUM,  SCHEMATIJD en of DE BAGAGE IS INGECHECKT of ALLEEN HANDBAGAGE IS aan ons door. Dan staat één van onze representatieve chauffeurs, u of uw gasten op te wachten bij het meetingpoint op de luchthaven, met een naamkaart van bedrijf of passagier. Ook als uw landingstijd van de geplande schematijd afwijkt, staan wij op tijd voor u klaar. Wij houden de vluchtgegevens gedurende uw vlucht continue in de gaten op eventuele veranderingen en passen ons daarop aan.

Opmerking: Om de ophaalritten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Verzoeken wij reizigers om de mobiele telefoon zo snel mogelijk na landing weer in te schakelen, op deze manier kan de chauffeur rechtstreeks contact opnemen mochten er zich onverwachte zaken voordoen.

Bij vertragende factoren zoals verloren bagage en dergelijke wilt u ons dan z.s.m. telefonisch informeren.

Bent u geïnteresseerd in een scherpe en vrijblijvende prijsopgave voor een taxi naar airport? Neem dan even de tijd om onze tarieven naar Rotterdam Airport of Schiphol Airport te bekijken. Hier staan alle tarief voorbeelden vermeld van de meest uiteenlopende gemeenten uit diverse regio’s. Staat de plaatsnaam die u zoekt niet vermeld vul dan het contactformulier in. U krijgt altijd binnen 12 uur een vrijblijvende prijsopgaaf voor een taxi van of naar het vliegveld.

Boek onze vorstelijke service

Reserveren