Trustpilot

De Gouden Koets is gespecialiseerd in personenvervoer met ervaren chauffeurs die gecertificeerd, meertalig en uniform gekleed zijn. Voor zowel zakelijk als particulier vervoer en vanzelfsprekend zijn onze chauffeurs altijd representatief, vriendelijk en discreet.

prive jet

 

Taxi De Gouden Koets is een bedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij bieden u exclusief personenvervoer met een modern en perfect onderhouden wagenpark aan. Service en kwaliteit komen altijd op de eerste plaats. Door de combinatie van een recent en luxe wagenpark met ervaren chauffeurs bedienen wij al meer dan 40 jaar onze tevreden klanten.

U wordt vervoert als een vorst en niet alleen op de derde dinsdag in september. Bij ons rijdt De Gouden Koets het hele jaar. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar verlenen wij een vorstelijke service.

 

Roadshow vervoer

Bent u voor uw bedrijf of organisatie op zoek naar Roadshow vervoer wat geheel naar uw eigen specifieke eisen en wensen moet worden uitgevoerd? Wij bieden een exclusieve roadshow service met ervaren chauffeurs aan. Als u een dag vol met afspraken heeft staan op meerdere locaties, dan is het handig om het vervoer door één van onze DGK chauffeurs te laten uitvoeren. U kunt zich dan concentreren op uw drukke schema of een rust moment pakken tussen uw afspraken door. Wat uw bestemming ook is, de ervaren DGK chauffeurs weten de weg feilloos te vinden. En hebben jarenlang ervaring op het gebied van Roadshow vervoer.

 

Business carBetaalgemak

Naast het comfort en plezier wat u beleeft aan onze diensten bieden wij u ook betaalgemak. In al onze Gouden Koetsen kunt u betalen à contant, met pinpas of creditcard en zelfs contactloos betalen behoort tot de mogelijkheden. Veilig, makkelijk en vooral betrouwbaar.

Voor onze zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid voor vervoer op rekening. Informeer naar de voorwaarden.

Opmerking! Wij doen ons uiterste best om aan de hoge verwachtingen te voldoen die u van ons heeft, om dit te kunnen realiseren stellen wij het op prijs als u reserveringen een paar uur of dagen te voren bij ons plaatst. U heeft dan altijd uw voertuig op het afgesproken tijdstip en locatie zonder ongewenste wachttijden.

 

Let op! Als u een reservering via het reserveringsformulier verstuurt, u dit minimaal 12 uur van te voren doet. Voor reserveringen met een spoedeisend karakter kunt u contact met ons opnemen via één van onze vaste telefoonnummers, welke zijn bemand van 07:00u. t/m 22:00u. en in het weekeinde van 09:00u. t/m 20:00u. Buiten deze uren zijn wij bereikbaar en UITSLUITEND voor noodgevallen en de meest urgente zaken via 0653-380018.

 

Boek onze vorstelijke service

Reserveren