Trustpilot

Waar vind ik het meetingpoint op Amsterdam Schiphol Airport?

 

Als u of uw gasten en relaties aankomen op Amsterdam Schiphol Airport, gebeurt het vaak dat zij moeite hebben om bij het meetingpoint te komen. Het is ook moeilijk om uw weg te vinden op zo’n groot en druk vliegveld. De beste manier om snel uw chauffeur te ontmoeten is om na het laatste douanecontrolepunt(heeft u nog wat aan te geven?) direct naar het meetingpoint(richting treinen) in de centrale hal(Schiphol Plaza) te lopen. Er is maar één meetingpoint op de luchthaven, daarom is dit de plek bij uitstek om onze chauffeurs te ontmoeten. Zij staan voor u klaar met een naamkaart in de hand, zodat u hen direct kan herkennen.

U kunt het Meetingpoint vinden in de centrale hal van Schiphol Plaza tegenover de NS-trein loketten en tussen het treinperron 1/2 en de Aviflora Bloemenshop / AKO Nieuws & Media.

Volg de wegwijsborden met gele letters in de richting van Meeting point.

meetingpoint 2theairport

Mocht u onverhoopt uw chauffeur toch niet kunnen vinden, dan kunt u ons altijd bereiken via een van onze regionale telefoonnummers.

 

EN ONTHOUDT AUB: UW CHAUFFEUR IS OP DE LUCHTHAVEN EN WACHT OP U!

 

Opmerking: Om ophaalritten vanaf de luchthaven zo soepel mogelijk te laten verlopen. Verzoeken wij reizigers om de mobiele telefoon zo snel mogelijk na landing weer in te schakelen, op deze manier kan de chauffeur rechtstreeks contact opnemen mochten er zich onverwachte zaken voordoen.

Bij eventuele vertragende factoren zoals verloren bagage en dergelijke, wilt u ons dan z.s.m. telefonisch informeren.

Boek onze vorstelijke service

Reserveren