Trustpilot

Taxi naar airport

Voor de regio Haaglanden, Rijnmond, Delfland en het Westland is het bestellen van een reguliere taxi naar airport Schiphol vaak een kostbare kwestie. Vaak zijn de tarieven vooraf onduidelijk, en hoe betrouwbaar zijn de afspraken met de vervoerder? U heeft immers wel een vlucht te halen!

Kies in zo’n geval voor de Airport Services van De Gouden Koets. Wij zijn gespecialiseerd in vliegveld vervoer voor particulieren en bedrijven, en zorgen ervoor dat uw transfer tot in de puntjes geregeld is.

Elke luchthaven bereikbaar

Uiteraard is Schiphol de meest voorkomende bestemming voor onze ervaren chauffeurs, maar wij zijn ook een betrouwbare taxi naar elke luchthaven in Europa. Dus mocht u voor zaken of voor uw eigen plezier een reis boeken. Vergeet dan niet de diensten van De Gouden Koets in te schakelen. Onze chauffeurs geven u het gevoel over een privéchauffeur te beschikken, en zorgen ervoor dat u tijdig, zonder stress, en met bijzonder veel comfort op elke gewenste bestemming komt. Kies voor vervoer naar de luchthaven een taxi van De Gouden Koets.

Ophalen vanaf de luchthaven

Behalve uw taxi naar het vliegveld kunnen wij ook de ophaalrit verzorgen. Geeft u NAAM PASSAGIERMOBIELE NUMMER, VLUCHTNUMMER, AANKOMSTDATUM,  SCHEMATIJD en of DE BAGAGE IS INGECHECKT of ALLEEN HANDBAGAGE IS aan ons door. Dan staat één van onze representatieve chauffeurs, u of uw gasten op te wachten bij het meetingpoint op de luchthaven, met een naamkaart van bedrijf of passagier. Ook als uw landingstijd van de geplande schematijd afwijkt, staan wij op tijd voor u klaar. Wij houden de vluchtgegevens gedurende uw vlucht continue in de gaten op eventuele veranderingen en passen ons daarop aan.

Bent u geïnteresseerd in een scherpe en vrijblijvende prijsopgave voor een taxi naar airport? Neem dan even de tijd om onze tarieven naar Rotterdam Airport of Schiphol Airport te bekijken. Hier staan alle tarief voorbeelden vermeld van de meest uiteenlopende gemeenten uit diverse regio’s. Staat de plaatsnaam die u zoekt niet vermeld vul dan het contactformulier in. U krijgt altijd binnen 12 uur een vrijblijvende prijsopgaaf voor een taxi van of naar het vliegveld.

 

Boek onze vorstelijke service

Reserveren