Airport Service

airplaneComfortabel en zorgeloos laten vervoeren naar elke gewenste luchthaven, begeleidt worden door de chauffeur zodat u niet zelf uw zware bagage hoeft te dragen.

 

DGK Airport Services

Business Travel

 

DGK Business Travel

Gespecialiseerd in vliegveld vervoer

Een vakantie, een rondreis of zakenreis begint al vanaf het moment dat u thuis over de drempel van de voordeur stapt. Soms met kilo’s aan bagage, soms met spanning, of met haast. Dan is het wel zo prettig dat het vliegveld vervoer goed geregeld is. U kunt dan rekenen op de expertise van De Gouden Koets, en op onze ervaren chauffeurs die uw transfer naar het vliegveld, of van vliegveld naar huis tot in de puntjes verzorgen.

Transfer vliegveld door DGK

DGK-Airport Services regelt ook voor grotere gezelschappen een tijdige en veilige transfer. Vliegveld Schiphol, maar ook andere luchthavens zijn dagelijks onze bestemming, en inmiddels weten onze chauffeurs de benodigde reistijden uitstekend in te schatten. Groepen tot 7 personen kunnen gebruik maken van ons gespecialiseerde vliegveld vervoer.

Voor de regio Haaglanden, Rijnmond, Delfland en het Westland zijn vliegveld vervoer en de overige diensten sowieso beschikbaar. Passagiers buiten deze regio’s raden wij aan eerst contact met ons op te nemen.

Voordelen op een rij…

Voor vliegveld vervoer verschijnen onze chauffeurs altijd ruim op tijd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het halen van een vlucht. Als u dat wenst, worden u en uw bagage tot aan de incheckbalie begeleidt. Uw transfer naar het vliegveld is exclusief. U deelt dus niet een auto met andere passagiers, en u heeft de mogelijkheid om de kosten te delen met uw eigen reisgezelschap.

Online reserveren

U kunt eenvoudig online uw boeking of reservering doen bij DGK Airport Service.

Reserveren

Heeft u vragen

Bel ons op 070 4400755 of stel uw vraag middels onderstaand contactformulier


Login

Als u een account aanmaakt hoeft u de volgende keer als u ons onlineformulier gebruikt niet nogmaals uw persoonlijke gegevens in te voeren, alleen uw nieuwe reisgegevens.

 
 
 
All major creditcards accepted

logo balk