Airport Service

airplaneComfortabel en zorgeloos laten vervoeren naar elke gewenste luchthaven, begeleidt worden door de chauffeur zodat u niet zelf uw zware bagage hoeft te dragen.

 

DGK Airport Services

Business Travel

 

DGK Business Travel

Taxi naar airport

Voor de regio Haaglanden, Rijnmond, Delfland en het Westland is het bestellen van een reguliere taxi naar airport Schiphol vaak een kostbare kwestie. De prijzen zijn vooraf nogal onduidelijk, en hoe betrouwbaar zijn de afspraken met de vervoerder? U heeft immers wel een vlucht te halen!

Kies in zo’n geval voor de Airport Services van De Gouden Koets. Wij zijn gespecialiseerd in vliegveld vervoer voor particulieren en bedrijven, en zorgen ervoor dat uw transfer tot in de puntjes geregeld is.

Elke luchthaven bereikbaar

Uiteraard is Schiphol de meest voorkomende bestemming voor onze ervaren chauffeurs, maar wij zijn ook een betrouwbare taxi naar elke airport in Europa. Dus mocht u voor zaken of voor uw eigen plezier een reis boeken, vergeet dan niet de diensten van De Gouden Koets in te schakelen. Onze chauffeurs geven u het gevoel over een privéchauffeur te beschikken, en zorgen ervoor dat u tijdig, zonder stress, en met bijzonder veel comfort op elke gewenste bestemming komt. Kies voor een taxi naar airport van De Gouden Koets.

Online reserveren

U kunt eenvoudig online uw boeking of reservering doen bij DGK Airport Service.

Reserveren

Heeft u vragen

Bel ons op 070 4400755 of stel uw vraag middels onderstaand contactformulier


Login

Als u een account aanmaakt hoeft u de volgende keer als u ons onlineformulier gebruikt niet nogmaals uw persoonlijke gegevens in te voeren, alleen uw nieuwe reisgegevens.

 
 
 
All major creditcards accepted

logo balk