Airport Service

airplaneComfortabel en zorgeloos laten vervoeren naar elke gewenste luchthaven, begeleidt worden door de chauffeur zodat u niet zelf uw zware bagage hoeft te dragen.

 

DGK Airport Services

Business Travel

 

DGK Business Travel

Particulier vervoer naar luchthavens

De laatste jaren heeft De Gouden Koets zich gespecialiseerd in particulier vervoer van- en naar Schiphol. Het grootste verschil met reguliere taxibedrijven is de samenwerking met ervaren, representatieve chauffeurs, die behalve uniform gekleed ook bijzonder hulpvaardig zijn.

U wordt geholpen met het in- en uitladen van uw bagage, en er wordt rekening gehouden met vertrektijden en eventuele vertragingen. Bij particulier vervoer staan service en kwaliteit bovenaan ons lijstje, en het mag u aan niets ontbreken.

Particulier of zakelijk vervoer

Naast particulier vervoer worden onze perfect onderhouden wagens vaak ingezet voor directievervoer of zakelijke ritten. Mede dankzij het enorme reiscomfort van ons wagenpark, airconditioning, telefoon, geavanceerd GPS navigatiesysteem, digitale televisie en DVD speler. U heeft de mogelijkheid om onderweg te werken of te ontspannen, of gesprekken te voeren met partners en klanten.

De thuisreis

Na een lange vliegreis is het prettig om vanaf de luchthaven zo snel mogelijk thuis te komen. Geeft u aan ons uw naam, vluchtnummer en aankomsttijd door, dan zorgen wij dat er een chauffeur voor u klaarstaat. En zo is het natuurlijk ook mogelijk om uw gasten uit het buitenland door één van onze representatieve chauffeurs op te laten wachten. Onze afdelingen zakelijk- en particulier vervoer maken het u graag gemakkelijk.

Online reserveren

U kunt eenvoudig online uw boeking of reservering doen bij DGK Airport Service.

Reserveren

Heeft u vragen

Bel ons op 070 4400755 of stel uw vraag middels onderstaand contactformulier


Login

Als u een account aanmaakt hoeft u de volgende keer als u ons onlineformulier gebruikt niet nogmaals uw persoonlijke gegevens in te voeren, alleen uw nieuwe reisgegevens.

 
 
 
All major creditcards accepted

logo balk