Airport Service

airplaneComfortabel en zorgeloos laten vervoeren naar elke gewenste luchthaven, begeleidt worden door de chauffeur zodat u niet zelf uw zware bagage hoeft te dragen.

 

DGK Airport Services

Business Travel

 

DGK Business Travel

Welkom bij De Gouden Koets

De Gouden Koets is gespecialiseerd in personenvervoer met ervaren, representatieve chauffeurs die gecertificeerd, meertalig en uniform gekleed zijn, voor zowel zakelijk als particulier vervoer.

overons“De Gouden Koets” is een innovatief en dynamisch bedrijf, waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij bieden u exclusief personenvervoer met een modern en perfect onderhouden wagenpark aan. Service en kwaliteit komen altijd op de eerste plaats, dit is dan ook de voornaamste reden dat “De Gouden Koets” de diverse diensten die zij levert, bij aparte gespecialiseerde afdelingen heeft ondergebracht. Door deze unieke werkwijze kunnen wij onze hoge standaard van kwaliteit blijvend garanderen. Hiermee onderscheiden wij ons dan ook van de vele andere vervoerders.

U wordt vervoert als een vorst en niet alleen op de derde dinsdag in september. Bij ons rijdt “De Gouden Koets” het hele jaar. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar verlenen wij u een royale en vorstelijke service.

Wat uw bestemming ook zijn mag, onze ervaren chauffeurs weten de weg feilloos te vinden, mede dankzij de ondersteuning van geavanceerde GPS-navigatiesystemen waar al onze “Gouden Koetsen” mee zijn uitgerust.

foto-nieuwe-website-300x230Naast het comfort en plezier wat u beleeft aan onze diensten bieden wij u ook betaal gemak aan. U kunt in al onze “Gouden Koetsen” met uw creditcard betalen. Veilig, gemakkelijk en vooral betrouwbaar.

Opmerking! Let u er wel op dat als u ons een reservering via ons reserveringsformulier of per e-mail verstuurt, u dit minimaal 12 uur van te voren doet. Voor reserveringen met een spoedeisend karakter kunt u contact met ons opnemen via een van onze regionale telefoonnummers, welke zijn bemand van 07:00am t/m 22:00pm en in het weekeinde van 09:00am t/m 20:00pm.

Online reserveren

U kunt eenvoudig online uw boeking of reservering doen bij DGK Airport Service.

Reserveren

Heeft u vragen

Bel ons op 070 4400755 of stel uw vraag middels onderstaand contactformulier


Login

Als u een account aanmaakt hoeft u de volgende keer als u ons onlineformulier gebruikt niet nogmaals uw persoonlijke gegevens in te voeren, alleen uw nieuwe reisgegevens.

 
 
 
All major creditcards accepted

logo balk