Airport Service

airplaneComfortabel en zorgeloos laten vervoeren naar elke gewenste luchthaven, begeleidt worden door de chauffeur zodat u niet zelf uw zware bagage hoeft te dragen.

 

DGK Airport Services

Business Travel

 

DGK Business Travel

DGK Business Travel voor zakelijk vervoer

Kwaliteit, perfectie, service en discretie zijn de sleutelwoorden die “DGK-Business Travel” tot een begrip in het V.I.P.- en directievervoer hebben gemaakt. De wagen, chauffeur en de route worden tot in detail voorbereid en verzorgd of eventueel naar uw eigen specifieke eisen en wensen uitgevoerd.

Onze medewerkers van het V.I.P.- en directievervoer zijn allen CCV gecertificeerd, zij hebben minimaal de rijkserkende opleiding CCV D1 gevolgd en zijn geëxamineerd door het CCV in alle facetten van dit speciale vervoer.

Luxe zakelijk vervoer

De wagens van het DGK-Business Travel wagenpark zijn zeer luxueus uitgevoerd en uitermate geschikt voor zakelijk vervoer. Zowel voor- als achterin zijn de wagens voorzien van hoofdsteunen en leesverlichting, zodat u ook achterin verzekerd bent van optimaal comfort en ook ’s avonds ongestoord kunt werken. Om het comfort te verhogen zijn al onze wagens voorzien van een automatische transmissie, airconditioning en telefoon, alsmede geavanceerde GPS-navigatiesystemen welke de chauffeurs ondersteunen bij het bepalen van de meest optimale route. Tevens zijn onze topmodellen voorzien van Wi-Fi, digitale TV ontvanger en DVD speler, zodat uw gasten of medewerkers zich desgewenst tijdens de reis kunnen ontspannen of online nog wat werkzaamheden kunnen afhandelen.

Alle wagens van De Gouden Koets zijn uitgerust met de laatste ontwikkelingen op veiligheidsgebied, zoals ABS, EPS, PTS en SRS-airbags. Vanzelf sprekend zijn zij standaard voorzien van een brandblusapparaat, lifehammer en eerste hulp verbanddoos. Tijdens de winterperiode zijn alle wagens uitgerust met een set winterbanden. Onze wagens zijn altijd van een recent bouwjaar en verkeren in optimale staat van onderhoud en zijn altijd schade, reclame en rookvrij!

V.I.P. of directievervoer: comfort staat voorop

Als directie van een grote onderneming of multinational, maar ook als afgevaardigde van een ambassade of ministerie, bent u kwetsbaar. Daar zijn wij ons terdege van bewust. Het is dan ook onze mening dat V.I.P.-en directievervoer meer vereist dan de ervaring van een doorsnee chauffeur. DGK-chauffeurs hebben allemaal diverse aanvullende rijvaardigheidsopleidingen(SRO) genoten en beheersen bijvoorbeeld “het nieuwe rijden” tot in de puntjes. Indien u het directievervoer of ander zakelijk vervoer aan één van onze DGK-chauffeurs overlaat heeft u het gevoel over een privé-chauffeur te beschikken.

Ook zullen er dagen zijn dat u misschien niet zelf achter het stuur wilt plaatsnemen. U wilt de reistijd misschien gebruiken om te ontspannen, een belangrijke afspraak voor te bereiden of om telefonisch uw zaken af te handelen. Misschien bent u gewoon te vermoeid en wilt u geen risico’s nemen. Wat de reden ook is, in alle gevallen kunt u uw wensen en voorkeuren aan ons kenbaar maken. Wij zorgen voor comfortabel, veilig, zorgeloos en zakelijk vervoer.

Dit is wat wij bedoelen met vorstelijk personenvervoer met een royale service.

Online reserveren

U kunt eenvoudig online uw boeking of reservering doen bij DGK Airport Service.

Reserveren

Heeft u vragen

Bel ons op 070 4400755 of stel uw vraag middels onderstaand contactformulier


Login

Als u een account aanmaakt hoeft u de volgende keer als u ons onlineformulier gebruikt niet nogmaals uw persoonlijke gegevens in te voeren, alleen uw nieuwe reisgegevens.

 
 
 
All major creditcards accepted

logo balk