Airport Service

airplaneComfortabel en zorgeloos laten vervoeren naar elke gewenste luchthaven, begeleidt worden door de chauffeur zodat u niet zelf uw zware bagage hoeft te dragen.

 

DGK Airport Services

Business Travel

 

DGK Business Travel

DGK: uw taxi naar vliegveld

DGK-Airport Services heeft zich de afgelopen jaren sterk gespecialiseerd in vliegveldtransfers (met voertuigen ingericht voor max. 7 passagiers) voor de regio Haaglanden, Rijnmond, Delfland en het Westland. Wij zijn zowel uw taxi naar het vliegveld, als taxi vanaf de verschillende luchthavens in Europa.

Wanneer u plannen heeft voor een vakantie, zakenreis of familiebezoek, komt daar vaak veel bij kijken. Het is goed te weten dat DGK-Airport Services al jaren ervaring heeft als vervoerder. U kunt zich dus comfortabel en zorgeloos vertrouwen op ons vervoer naar vliegveld of naar huis.

Bij vervoer naar het vliegveld, zowel zakelijk of particulier, begeleidt de chauffeur u desgewenst tot aan de incheckbalie, zodat u niet zelf uw zware bagage hoeft te dragen. Ook heeft u bij ons uw voertuig exclusief alleen voor uw eigen reisgezelschap en brengen wij u rechtstreeks naar de luchthaven zonder andere ongewilde tussenadressen. Uw onbezorgde reis begint pas goed met vervoer in een Gouden Koets.

Vervoer naar vliegveld- en ván vliegveld

Behalve uw taxi naar vliegveld verzorgen wij ook een eventuele ophaalrit. Geeft u de naam met het mobiele tel.nummer van de passagier, het vluchtnummer, de aankomstdatum en aankomsttijd aan ons door, dan staat één van onze representatieve chauffeurs, u of uw gasten op te wachten bij het meetingpoint op de luchthaven, met een naamkaart van bedrijf of passagier. Ook als uw landingstijd van de geplande schematijd afwijkt, staan wij op tijd voor u klaar, wij houden de vluchtgegevens gedurende uw vlucht continue in de gaten op eventuele aanpassingen of vertragingen.

Bent u geïnteresseerd in een scherpe en vrijblijvende prijsopgave voor een taxi naar airport? Neem dan even de tijd om onze Schiphol Tarieven te bekijken, hier staan alle tarief voorbeelden vermeld van de meest uiteenlopende gemeenten uit diverse regio’s. Staat de plaatsnaam die u zoekt niet vermeld, schroom dan niet om telefonisch contact op te nemen of ons online contactformulier in te vullen. U krijgt dan per omgaande een vrijblijvende prijsopgaaf voor een taxi van en/of naar het vliegveld van ons per e-mail, fax of telefoon.

Online reserveren

U kunt eenvoudig online uw boeking of reservering doen bij DGK Airport Service.

Reserveren

Heeft u vragen

Bel ons op 070 4400755 of stel uw vraag middels onderstaand contactformulier


Login

Als u een account aanmaakt hoeft u de volgende keer als u ons onlineformulier gebruikt niet nogmaals uw persoonlijke gegevens in te voeren, alleen uw nieuwe reisgegevens.

 
 
 
All major creditcards accepted

logo balk