Airport Service

airplaneComfortabel en zorgeloos laten vervoeren naar elke gewenste luchthaven, begeleidt worden door de chauffeur zodat u niet zelf uw zware bagage hoeft te dragen.

 

DGK Airport Services

Business Travel

 

DGK Business Travel

Opgeleide CCV D1 chauffeurs

Opgeleide CCV D1 chauffeurs

De medewerkers van het V.I.P.- en directievervoer zijn allen CCV gecertificeerd, zij hebben minimaal de rijkserkende opleiding CCV D1 gevolgd en zijn geëxamineerd door het CCV in alle facetten van dit speciale vervoer. In deze specialistische rijopleiding(SRO) wordt een hoge standaard van de rijtechnieken geëist, als mede inzicht in verkeersveiligheid, topografische kennis, beroepshouding en security.

Méér dan alleen directievervoerder

Een VIP veilig van A naar B vervoeren. Zeven dagen in de week, week in week uit, bij alle verkeers- en weersomstandigheden, in bedreigende situaties soms en vaak onder tijdsdruk. Dát is het beroep van directiechauffeur. Mooi en dynamisch, maar ook zwaar. Want het vereist een enorm verantwoordelijkheidsgevoel, speciale kennis en vaardigheden. Zodat in elke verkeerssituatie de juiste keuzes worden gemaakt en juist wordt gehandeld. Ook bij calamiteiten. Daarnaast stelt de directiechauffeur alles in het werk om degene die hij vervoert altijd zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Dienstbaarheid en (re)presentatie spelen daarin een sleutelrol. Méér dan alleen de chauffeur zijn. De steun en toeverlaat, in de auto en daarbuiten. Dát is de directiechauffeur zoals DGK Business Travel die ziet. En aflevert…

Online reserveren

U kunt eenvoudig online uw boeking of reservering doen bij DGK Airport Service.

Reserveren

Heeft u vragen

Bel ons op 070 4400755 of stel uw vraag middels onderstaand contactformulier


Login

Als u een account aanmaakt hoeft u de volgende keer als u ons onlineformulier gebruikt niet nogmaals uw persoonlijke gegevens in te voeren, alleen uw nieuwe reisgegevens.

 
 
 
All major creditcards accepted

logo balk