Airport Service

airplaneComfortabel en zorgeloos laten vervoeren naar elke gewenste luchthaven, begeleidt worden door de chauffeur zodat u niet zelf uw zware bagage hoeft te dragen.

 

DGK Airport Services

Business Travel

 

DGK Business Travel

Welkom bij De Gouden Koets – vorstelijk personenvervoer

Welkom bij De Gouden Koets – vorstelijk personenvervoer

De Gouden Koets is gespecialiseerd in personenvervoer met ervaren, representatieve chauffeurs, die meertalig en uniform gekleed zijn, voor zowel zakelijk vervoer als particulier vervoer. De Gouden Koets is een innovatief en dynamisch bedrijf, waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij bieden u exclusief vliegveld vervoer met een modern en perfect onderhouden wagenpark aan. Airport services op maat!

Lees meer over ons

All-in Schiphol tarieven

Onze airport services zijn betrouwbaar en duidelijk. Met vaste all-in Schiphol tarieven weet u meteen waar u aan toe bent. Op de Schiphol tarieven pagina vindt u een compleet overzicht. Zo reist u bijvoorbeeld al vanaf 64 euro met de taxi naar airport Schiphol, ofwel voor 16 euro per persoon wanneer het reisgezelschap uit 4 personen bestaat. De airport services van De Gouden Koets zijn een betrouwbaar en betaalbaar begin van uw reis.

Bekijk alle tarieven

Online reserveren

U kunt eenvoudig online uw boeking of reservering doen bij DGK Airport Service.

Reserveren

Heeft u vragen

Bel ons op 070 4400755 of stel uw vraag middels onderstaand contactformulier


Login

Als u een account aanmaakt hoeft u de volgende keer als u ons onlineformulier gebruikt niet nogmaals uw persoonlijke gegevens in te voeren, alleen uw nieuwe reisgegevens.

 
 
 
All major creditcards accepted

logo balk